Autor Economia
19 Novembre 2015 a 15:00

S’inaugura el nou establiment de Leroy Merlin a Sant Cugat

Hi van assistir les alcladesses de Sant Cugat i Rubí  i el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig

Les alcaldesses de Rubí i Sant Cugat, amb el conseller d’Empresa i Ocupació i els directius de Leroy Merlin // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí (Foto: Localpres)

Les alcaldesses de Rubí i Sant Cugat, amb el conseller d’Empresa i Ocupació i els directius de Leroy Merlin // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí (Foto: Localpres)

Leroy Merlin va celebrar ahir al migdia la inauguració del seu establiment al Parc d’Activitats Empresarials de Can Sant Joan a Sant Cugat. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; i l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

Conesa va destacar que l’obertura d’aquesta botiga ha suposat la creació de 168 llocs de treballs directes i 50 d’indirectes. Del total d’empleats del nou centre d’aquesta multinacional, 91 provenen d’altres botigues de Leroy Merlin mentre que 77 llocs de treball són de nova creació, dels que 19 s’han contractat a través del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Cugat.

Conesa també va destacar que el perfil de Leroy Merlin encaixa amb els valors de Sant Cugat, una ciutat jove i dinàmica que té la voluntat d’emprendre, aprendre i fer el realitat els somnis” i va afegir que “moltes empreses arriben a Sant Cugat perquè busquen una posició estratègica en el territori. I en aquest espai compartit amb Rubí ens ajuden a posicionar l’eix de la B-30 com a pol d’atracció d’empreses innovadores i de futur”.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, qui va agrair l’aposta que Leroy Merlin ha fet per Sant Cugat i Catalunya. Puig va explicar que l’obertura d’aquest establiment “valida que el model comercial de Catalunya, que combina el comerç tradicional i comerços especialitzats, és vàlid” i va afegir que “Catalunya és un país que genera confiança perquè ofereix oportunitats i condicions idònies a les empreses”.

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, va posar en valor aquestes millores en el marc de la inauguració del nou centre de Leroy Merlin. “Esperem que aquest establiment suposi un impacte econòmic i que beneficiï la nostra ciutat. A més, se situa en un eix estratègic que també esperem que tingui un efecte positiu per a nosaltres. A simple vista, el que trobem és una entrada a la ciutat millorada per les obres que s’han fet en relació a la inauguració d’aquest establiment” va comentar Ana María Martínez.

El director de la botiga Leroy Merlin a Sant Cugat, Maike Rodríguez, va comentar que “amb aquest nou establiment volem contribuir activament a la millora del dia a dia de la societat catalana”.

El nou Leroy Merlin de Sant Cugat, és el sisè a Catalunya, té 8.500 m2 de superfície de venda interior, més de 1.500 m2 per a materials de construcció, 2.000 m2 de garden i més de 600 places d’aparcament.

L’obertura de l’establiment, situat al Parc d’activitats econòmiques de Can Sant Joan, en terme municipal de Sant Cugat però a tocar de Rubí, ha suposat una inversió de 23 milions d’euros i ha permès enllestir la urbanització d’una part de la carretera de Rubí, millorant les infraestructures per al trànsit rodat i també millorant la mobilitat dels ciutadans que s’hi desplacen a peu.  El fet que Leroy Merlin decidís ubicar-la en aquest punt ha comportat per a les dues ciutats una important millora del tram de la carretera BP-1503 (Eix Rubí – Sant Cugat) entre la rotonda de l’Estatut i l’autopista AP-7.

Switch to mobile version