Autor Societat
11 Novembre 2015 a 13:00

La CIM Vallès ja és un espai cardioprotegit

S’ha incorporat un desfibril·lador externa automàtic a la plataforma logística

Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès)

Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès)

La Central Integrada de Mercaderies del Vallès (CIM Vallès) va incorporar un equip DEA, un desfibril·lador extern automàtic. D’aquesta manera la central s’ha convertit en un espai cardioprotegit que permet la reducció dels riscos laborals.

La Supracomunitat de propietaris de la CIM Vallès va contractar el servei a Punto y Control. El DEA estarà permanentment al vehicle patrulla a disposició les 24 hores del dia.

Un espai cardioprotegit és un local o empresa que té instal·lat un desfibril·lador, té personal format segons la normativa i té un pla de cardioprotecció.

Els DEA són equips sanitaris que analitzen el ritme del cor i decideixen la millor manera d’actuar. L’usuari simplement segueix les ordres ja que des que s’encenen van guiant per imatges i per veu a l’usuari explicant cada pas que ha de realitzar.

CIM Vallès

La CIM Vallès és la plataforma logística d’alta rotació de la regió metropolitana de Barcelona. Va ser promoguda per la Generalitat de Catalunya a través de l’empresa pública CIMALSA. Des que es va posar en funcionament ha esdevingut un punt clau de distribució de mercaderies.

La CIM Vallès està dissenyada especialment per a l’activitat logística d’alta rotació i disposa de 209.000 m² de naus i patis de maniobra.

La CIM acull en l’actualitat més de setanta empreses entre logístiques i de serveis; la seva activitat genera un moviment de més de 242.000 vehicles mensuals, el 47% dels quals, aproximadament, són camions i la resta, furgonetes i turismes.

Switch to mobile version