Autor Societat
28 Novembre 2015 a 18:00

Els dies 6, 8 i 20 de desembre els comerços catalans poden obrir

També poden fixar dos festius addicionals per al seu àmbit municipal

 

Calendari comercial // Imatge del web de Pixabay

Calendari comercial // Imatge del web de Pixabay

Tal i com estableix la Llei d’horaris comercials, en relació al calendari comercial de diumenges i festius d’obertura autoritzada 2014-2015, i d’acord l’Ordre EMO/36/2014, de 25 de febrer, el proper diumenge 6, dimarts 8 i diumenge 20 de desembre els comerços catalans poden obrir al públic.

 

El Departament d’Empresa i Ocupació estableix un total de vuit festius anuals, dels quals els ajuntaments poden substituir-ne fins a dues dates. D’acord també amb la Llei d’horaris comercials, s’afegeix dos dies més al calendari comercial, que els municipis han de fixar en funció del màxim aprofitament comercial i d’acord amb els comerciants.

 

Per a l’any 2016, s’estableix el 3 i 10 de gener com a festius autoritzats tal i com també indica l’Ordre EMO/156/2015, de 22 de maig, d’obertura dels establiments comercials en diumenge i dies festius per als anys 2016 i 2017.

 

Switch to mobile version