Autor Societat
9 Novembre 2015 a 14:00

El número 01714 de La Grossa de Cap d’Any es va vendre a Cervera i es va esgotar en deu minuts

El període per encarregar participacions s’allarga fins el 15 de novembre

La Grossa de Cap d'Any

La Grossa de Cap d’Any

La secretària d’hisenda, Elsa Artadi, va anunciar que els 100 bitllets del número 01714 es vendrien a l’estanc número 2 de Cervera. L’establiment va ser el guanyador del sorteig que es va fer entre els venedors de La Grossa. les 100 butelletes del número es van vendre en menys de deu minuts.

L’estanc, situat al carrer Victòria número 2 de Cervera, forma part de la xarxa comercial de Loteria de Catalunya des de fa 17 anys.

Loteria de Catalunya va decidir sortejar el número 01714 perquè la demanda superava l’oferta existent. L’any passat el número va sortejar-se entre els comerciants. Els primers 50 bitllets van vendre’s a un supermercat de Sant Antoni de Vilamajor i la resta es van esgotar a la Llibreria Papereria Artós del Carrer Major de Sarrià.

Artadi va recordar que s’han distribuït més de 13,7M d’euros de la Grossa. “Ens consta que cada vegada més empreses i associacions han deixat de fer les tradicionals participacions amb El Gordo de Navidad i s’estan passant a La Grossa, per això hem allargat el termini per encarregar-ne fins al proper 15 de novembre” va afegir.

La responsable d’Hisenda va explicar que la venda per Internet ha crescut un 87% en relació a l’any anterior. “Atribuïm aquest increment a les novetats que hem introduït en el web, com ara l’espai “Regala Grossa, regala il·lusió” que permet comprar un número i compartir-lo amb aquelles persones que ho desitges” va dir.

“La Grossa de divendres”: Guanya 1 milió d’euros amb la Grossa i TV3

Artadi va explicar que fins el 20 de novembre comença la campanya “La Grossa de Divendres” amb la que es pot guanyar 1 milió d’euros. Televisió de Catalunya i Loteria de Catalunya sortejaran cada dia 10 bitllets del número 189009 al programa “Divendres”.

Hi haurà un únic guanyador diari que haurà de contestar en directe a una trucada de la presentadora de l’espai. “Si aquest número resulta ser el primer premi de la Grossa, aquesta persona guanyaria 1M d’euros, ja que el primer premi són 100.000 euros per bitllet i estem regalant 10 bitllets, d’aquí l’eslògan Guanya 1 milió d’euros amb la Grossa i TV3” va aclarir Artadi.

“Guanyar 2.000 euros al mes durant tot un any”: el primer a comprar i el primer a guanyar

Continua actiu el sorteig que donarà 2.000 euros al mes durant tot un any. S’escollirà a una persona entre totes les que enviïn una fotografia seva amb un bitllet de La Grossa 2015 abans del 30 de novembre. Les fotografies poden enviar-se a través de l’aplicatiu habilitat a la pàgina de fans de La Grossa a Facebook o al correu grossa2000@gencat.cat. A la fotografia s’ha identificar clarament el número i la sèrie del bitllet. “Quants més bitllets compris, més fotografies podràs fer-te i més probabilitats de guanyar tindràs” va recordar Artadi.

Els participants han de ser major d’edat, aparèixer clarament a la fotografia i indicar el seu nom i cognoms, NIF, adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil.

El dia 3 de desembre es realitzarà el sorteig. Per poder cobrar el premi, serà imprescindible la presentació del bitllet original de loteria que es mostra a la fotografia guanyadora.

Switch to mobile version