Autor Atletisme
20 Novembre 2015 a 13:00

El Club Muntanyenc Sant Cugat se situa com el setè millor club de Catalunya

El 30è millor d’Espanya

club muntanyencLa Real Federación Española de Atletismo elabora cada any la classificació dels millors clubs estatals segons els resultats obtinguts als diferents Campionats d’Espanya.

Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats ja siguin en pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica tenint en compte totes les categories.

Enguany el millor club d’Espanya ha estat novament i per vuitè any consecutiu el Playas de Castellón mentre que el millor club català ha estat el Futbol Club Barcelona, que ha estat el tercer millor club estatal.

El Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha situat com el 30è millor club d’Espanya i 7è de Catalunya, tenint en compte que és un club de promoció i només puntua en els campionats estatals de les categories de cadet i juvenil, aquesta posició, tant estatal com autonòmica, és un resultat extraordinari.

Switch to mobile version