Autor Societat
11 Novembre 2015 a 14:00

CaixaBank signa un acord amb elBullifoundation per potenciar la innovació

L’acord té en compte la creació d’equips mixtos que treballaran en elBullilab

Signatura acord // Imatge cedida per CaixaBank

Signatura acord // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb elBullifoundation mitjançant el qual l’entitat financera es convertirà en ‘àngel’ de les activitats d’elBullifoundation, a la vegada que aquesta fundació col·laborarà amb CaixaBank per explorar noves vies d’innovació conjunta.

L’acord, que té una durada de dos anys amb possibilitat de renovació, ha estat signat pel director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el president d’elBullifoundation, Ferran Adrià, en un acte celebrat en elBullilab.

El director general CaixaBank, Juan Alcaraz, va afirmar: “Esperem que aquesta aliança amb elBullifoundation ens aporti nova perspectives per seguir enfortint un dels pilars bàsics de la nostra entitat, com és la innovació orientada al client”. Ferran Adrià va afirmar: “CaixaBank, a través de la Fundació Bancària “la Caixa”, comparteix la mateixa filosofia que elBullifoundation d’ajudar al desenvolupament de la societat a través de l’educació i la innovació”.

L’acord té en compte la creació d’equips de treball mixtos per enriquir projectes actuals i futurs. La col·laboració de CaixaBank contribuirà al desenvolupament de la Bullipedia on elBullifoundation està elaborant un estudi científic i històric en suport al sector agrari (segment en què actualment CaixaBank està focalitzat a través d’AgroBank) i a altres sectors de productes específics.

Una nova iniciativa comuna serà el desenvolupament d’un projecte per ajudar als emprenedors que volen començar al món de la restauració, aplicant la metodologia Sapiens que dotarà de material guia amb els factors clau i el mapa del procés de creació i gestió d’un restaurant, entre d’altres recursos útils aplicables a altres processos d’empreneduría.

L’acord entre CaixaBank i elBullifoundation inclou també diverses formes de col·laboració com la creació de beques per tal que clients joves de CaixaBank es puguin incorporar a l’equip de treball d‘elBullifoundation o la posada en marxa de xerrades i conferències de Ferran Adrià adreçades a empleats i clients de CaixaBank.

Switch to mobile version