Autor Societat
23 Octubre 2015 a 13:00

S’habilita un servei especial de transport al cementiri amb motiu de la diada de Tots Sants

Funcionarà els dies 24 i 31 d’octubre i l’1 de novembre

Autobus Sant Cugat

Totes les parades d’autobús tindran etiquetes intel·ligents // Foto: Joan Murcia

Amb motiu de la celebració de la diada de Tots Sants, data en la qual la població sol visitar els difunts, l’Ajuntament habilitarà un servei especial de transport per tal de facilitar la mobilitat a Sant Cugat. En aquest sentit, aquest servei especial d’autobús, que unirà el nucli de la ciutat amb el cementiri, funcionarà els dissabte 24 i 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre.

L’autobús iniciarà el recorregut a la plaça de Sant Francesc i farà un circuit tancat amb parades a  Francesc Macià, rambla del Celler, Rius i Taulet, rambla de Ribatallada, avinguda de la Clota i estació dels FGC, entre altres fins a arribar al cementiri.

La freqüència de pas de dissabte serà d’una hora (de 10:30h a 12:30h i de 14:30h a 17:30h) mentre que el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre serà cada mitja hora (de 10h a 13:30h i de 15:00 a 17.30h).

El preu del bitllet d’anada i tornada serà de 3,50€.

image006

Switch to mobile version