Autor Atletisme
21 Octubre 2015 a 15:00

Sant Cugat acull la setena edició de la Cursa DiR – Mossos d’Esquadra

L’inici serà al carrer Cèsar Martinell a les 9h

Presentació Cursa DiR Mossos Esquadra Sant Cugat // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat (Foto. Localpress)

Presentació Cursa DiR Mossos Esquadra Sant Cugat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat (Foto. Localpress)

La setena edició de la Cursa DiR – Mossos  d’Esquadra arriba aquest diumenge a Sant Cugat. El regidor d’Esports i Joventut, Eloi Rovira, acompanyat del sotsdirector de DiR, Marc Casanovas, del president del Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME), David Piqué, i del president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, van presentar ahir els detalls de la cursa.

El regidor d’Esports i Joventut  de l’Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira va explicar que “Sant Cugat té un calendari de curses molt ampli i la del DiR ha aconseguit fer-se un lloc important. Des de l’Ajuntament agraïm al DiR la tasca d’apropar l’esport a la ciutadania i fer promoció dels hàbits de vida saludable durant tot l’any”.

Les curses de 10 i 5 quilòmetres compten amb un 40% de dones inscrites, un fet que consolida la DiR – Mossos d’Esquadra com una de les curses amb major percentatge de participació femenina de Catalunya”. Piqué ha afegit que “els Mossos d’Esquadra i la cursa del DiR comparteixen més del que sembla, perquè els Mossos som la policia del sud d’Europa amb el percentatge més elevat de donesdestacava sobre la cursa DiR el sotsdirector de DiR, Marc Casanovas, mentre que president de la Federació Catalana d’Atletisme , Joan Villuendas, refermava “el compromís de la Federació per acostar l’esport d’elit a l’esport popular”.

Hi haurà una cursa de 5 quilòmetres i una altra de 10. . Es manté el circuit de l’any passat i la previsió és arribar als 2.500 participants. A més, dissabte es farà la Cursa DiR Kids, una prova per a nens i nenes de fins a 13 anys que tindrà lloc per un circuit de fins a 1 quilòmetre de distància al costat de les instal·lacions del DiR Sant Cugat.

Totes les institucions involucrades a la cursa han evidenciat el compromís amb la promoció de l’esport com un element que millora la qualitat de vida dels santcugatencs i de tots aquells que es vulguin afegir a al cursa.

Enguany s’organitza en paral·lel un concurs de fotografies vinculades a la cursa. Per participar-hi cal estar inscrit a la cursa i fer la sortida diumenge 25. Les fotos cal pujar-les a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) amb l’etiqueta #CursaDiRSantCugat.

 

Talls de trànsit i afectacions als busos

El nucli de Sant Cugat i una petita zona de Mira-sol es veuran afectats diumenge per la celebració d’aquesta cursa que començarà al carrer Cèsar Martinell (a les 9 hores) i finalitzarà a la plaça de la Vila.

Els carrers per on passa la cursa estaran tallats al trànsit entre les 8.45 i les 11h del matí de diumenge i s’aniran reobrint en funció del pas dels atletes.

També estarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 18h de dissabte i fins que finalitzi la prova, el matí de l’endemà. Es recomana aparcar fora de la zona afectada.

Les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10 i L11 i les interurbanes A4, B7 i B8 es veuran afectades en els seus horaris i/o itineraris. Consulteu els canvis a les diferents parades.

 

Switch to mobile version