Autor Ensenyament
15 Octubre 2015 a 11:00

L’Euncet organitza el I Junior Business Challenge, una competició entre instituts del Vallès

L’escola de negocis va presentar els dos Màsters Oficials Universitaris en ADE i Direcció de Marketing

Presentació curs 2015-2016 // Imatge cedida per l'Euncet

Presentació curs 2015-2016 // Imatge cedida per l’Euncet

La directora d’Euncet Business School – UPC, Dolors Puig,i el gerent d’Euncet BS, Josep Ma. Ros, van presentar ahir els dos Màsters Oficials Universitaris de 2on cicle en ADE i Direcció de Màrqueting que iniciarà en aquest curs 2015-2016 l’escola de negocis terrassenca.

Durant aquest nou curs, destaca també la celebració del I Junior Business Challenge adreçat a estudiants de Batxillerat i Formació Professional. Aquesta iniciativa, pionera a Catalunya, està orientada a promoure la cultura de l’emprenedoria entre els joves a través de la tècnica de la “gamificació” ( dinàmiques de joc). 

El proper dilluns, dia 19 d’octubre,  començaran les classes els 17 alumnes que ja s’han matriculat en el Màster Oficial Universitari d’Administració i Direcció d’Empreses. L’altre Màster Oficial validat per l’Agència de Qualitat Universitària (AQU) és el de Direcció de Màrqueting que s’iniciarà el pròxim mes de febrer amb un màxim de 30 places.

La validació d’aquests Màsters Oficials de 2on cicle, que donaran accés a doctorats, “suposen un important salt qualitat en la trajectòria universitària d’Euncet. Estem molt satisfets de poder oferir aquests estudis pels quals hem estat treballant durant dos anys” va comentar Dolors Puig, que d’altra banda va comentar que aquest curs 2015-2016 “s’iniciarà amb 602 alumnes, dels quals uns 500 són de graus i màsters universitaris i la resta de programes executius”. En aquestes dades no estan comptabilitzades encara les matrícules d’octubre i  del pròxim febrer. Com a conseqüència de l’augment que hi ha hagut d’alumnes “la facturació del curs 2014-15 es va incrementar un 41 %” van explicar els directius d’Euncet, Dolors Puig i Josep Maria Ros. 

Experiència pionera en promoció de la emprenedoria entre els alumnes 

Al seu torn, el gerent d’Euncet BS, Josep Ma. Ros, va presentar el I Junior Business Challenge, una experiència pilot que es desenvoluparà aquesta tardor a diferents instituts de Batxillerat i Formació Professional del Vallès.

Es tracta d’una iniciativa pionera a Catalunya que vol promoure el coneixement de l’empresa, l’emprenedoria i els negocis a l’àmbit escolar mitjançant l’ús del nou concepte creat per la pròpia EuncetLearning by Playing” (aprendre jugant).

Els alumnes utilitzaran els simuladors empresarials que submergirà els joves en un joc – competició que els permetrà recrear situacions realistes de gestió d’empreses.

Els millors equips d’estudiants dels instituts i escoles de secundària competiran en la simulació de dos projectes empresarials, l’un centrat en el llançament d’una beguda energètica i l’altre, del mercat alimentari.

Switch to mobile version