Autor Societat
5 Octubre 2015 a 13:00

El nou centre comercial de Volpelleres funcionarà a finals d’any

L’alcaldessa va visitar les obres per adequar un Mercadona

Volpelleres Centre // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

Volpelleres Centre // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

L’alcaldessa Mercè Conesa va recorre el barri de Volpelleres  juntament amb la tinenta d’alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i habitatge, Damià Calvet i la regidora de Comerç, Mayte Pérez.

L’alcaldessa va conèixer el desenvolupament de les obres per instal·lar un Mercadona a l’edifici Volpelleres Centre. Els treballs avancen en relació al calendari establert i es preveu que el nou supermercat comenci a funcionar a finals d’any.

El nou Mercadona dinamitzarà comercialment la zona i consolidarà una nova centralitat de Sant Cugat. La implantació esdevindrà un motos d’atracció per implantar activitats complementàries a altres locals.

La previsió de l’Ajuntament és que al costat s’obri un nou mercat municipal amb productes frescos. L’adequació està prevista començar després de l’obertura del nou Mercadona.

Actualment s’estan portant a terme les obres de millora per accedir en vehicles privats a l’edifici Volpelleres Centre. S’està adequant l’aparcament exterior de l’estació de FGC a Volpelleres per donar servei al complex. El complex tindrà unes 100 places més les 90 places soterrades.

Més millores al barri de Volpelleres

L’alcaldessa va visitar també el parc de Can Canyameres, la biblioteca Miquel Batllori i el nou pas soterrat al costat de l’estació de Volpelleres.

El nou parc de Can Canyameres ja està quasi finalitzat. Els treballs han servit per canviar l’entorn. Hi ha plantats arbres i s’ha adequat un nou parc infantil i un espai per a gossos.

Tot i la obertura les obres encara no han finalitzat perquè manquen els treballs de jardineria els quals no quedaran enllestits fins la tardor. Les obres han comptat amb un pressupost de 796.000 euros.

Switch to mobile version