Autor Atletisme
30 Octubre 2015 a 13:00

El CAR rep el reconeixement oficial de la IAAF del CAR

Ha estat el primer en rebre aquesta distinció a tot l’Estat espanyol

CAR Sant Cugat // Imatge cedida pel Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat

CAR Sant Cugat // Imatge cedida pel Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat

El Centre d’Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat del Vallès ha estat acreditat per la IAAF (Federació Internacional d’Atletisme) com a centre internacional d’entrenament d’aquest esport. L’organisme internacional ha pres la decisió enguany després d’avaluar i realitzar un exhastiu control de qualitat de les instal·lacions esportives i serveis del CAR. La consideració dels propis atletes i les recomanacions dels entrenadors, gràcies a les gestions realitzades per la Real Federación Española de Atletismo, han ajudat a obtenir aquest reconeixement.

El director de Desenvolupament de la IAAF,  Malek El Hebil, ha entregat  al CAR l’acreditació com a centre d’entrenament ja que reuneix les condicions per ser un lloc d’entrenament de primer nivell per a atletes de tot el món.  El Centre d’Alt Rendiment català ha estat el primer en rebre aquesta distinció a tot l’Estat espanyol i és una de les 17 instal·lacions esportives que a nivell mundial han obtingut la distinció de la IAAF.

Aquest reconeixement per part de la IAAF permet que el CAR ofereixi els seus serveis a esportistes, entrenadors i, també als membres de les federacions d’aquest organisme internacional.

De la mateixa manera, el Centre d’Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat rep l’autorització per donar suport personal en l’entrenament a tots els nivells de competició de les següents disciplines esportives: velocitat, tanques, salt de longitud, triple salt, salt d’altura, llançament de pes, llançament de disc,  llançament de martell, salt de perxa, mig fons, proves combinades i marxa.

Les visites i concentracions internacionals d’atletes d’elit han augmentat en els darrers anys, gràcies a les valoracions positives que n’han fet els esportistes que han visitat les instal·lacions catalanes.

El CAR de Sant Cugat es posiciona en el món atlètic en rebre aquest segell de qualitat de la IAAF.

 

Switch to mobile version