Autor Atletisme
26 Octubre 2015 a 13:00

El 17è Cros Ciutat de Sant Cugat col•labora enguany amb l’associació Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS)

La previsió d’aquest any és arribar als 4.200 participants

Presentació del 17è Cros Ciutat de Sant Cugat // Imatge cedida per l?Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

Presentació del 17è Cros Ciutat de Sant Cugat // Imatge cedida per l?Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

El regidor d’Esports i Joventut, Eloi Rovira, va presentar el divendres passat el 17è Cros Ciutat de Sant Cugat que se celebrarà el proper 8 de novembre al Parc de la Pollancreda. La presentació va comptar amb la participació de la presidenta de l’associació Sant Cugat amb e Poble Sahrauí (SCAPS), Neus Bosch; i de la doctora i sotsdirectora mèdica de l’Hospital General de Catalunya – Quirón Salud, Marta Guzmán.

L’edició d’aquest col·labora amb SCAPS. En aquest sentit, Rovira va explicar que podran participar tots els inscrits, encara que algun d’ells no pugui pagar la quantitat simbòlica de tres euros que abonaran els que s’inscriguin a la categoria d’adults en el moment de recollir el dorsal. La resta de categories mantenen la gratuïtat de sempre. Pel regidor d’Esports el Cros és una activitat consolidada i una de les que fa més il·lusió a l’Ajuntament perquè hi participen molts nens i nenes, i això la converteix en una cursa estrellai va afegirque el Cros és una cursa pensada per als infants i als joves que té lloc en un ambient saludable i de transmissió de valors.

Neus Bosch va agriïr l’elecció d’SCAPS per a l’edició d’enguany i va explicar que els nens acollits al pis d’SCAPS els agrada participar en el Cros sempre que les seves patologies els ho permeti. Una cursa com aquesta és molt important perquè permet fer accions de sensibilització.

La doctora Guzmán, que va oferir a SCAPS els recursos de la Unitat de Pediatria de l’Hospital General de Catalunya per als nens sahrauís que s’acullen a la ciutat, va defensar la necessitat de fer esport, com un element més dels hàbits de vida saludables, però sempre amb un control i sabent els límits de cada esportista .

Una de les novetats d’enguany és l’entrenament previ al Cros que tindrà lloc el proper 31 d’octubre al mateix parc de la Pollancreda.

A més, enguany s’utilitzarà un nou sistema de xips que permetrà tenir els resultats del Cros disponibles a la web de l’OMET (www.omet.santcugat.cat), on es podrà dur a terme la inscripció, que d’altra banda també podrà fer-se presencialment a les oficines de l’OMET.

 17è CROS CIUTAT SANT CUGAT

Guia 17è Cros2015

Switch to mobile version