Autor Societat
15 Octubre 2015 a 13:00

Carme Ruscalleda obre la 7ª jornada d’emprenedoria

La Cambra Terrassa, l’ajuntament de Sant Cugat i ESADECREAPOLIS reuniran 800 emprenedors

6aJornada Panell empresarial

6aJornada Panell empresarial

Cuina el teu projecte! És el lema de la 7a edició de la Jornada d’Emprenedoria celebrada demà dijous 15 al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Novament l’esdeveniment s’ha consolidat com un referent en el Vallès i oferirà casos d’èxit empresarial en l’àmbit d’hostaleria i alimentació.

Del programa es destaca la conferència central a càrrec de Carme Ruscalleda que es centrarà en la seva experiència com impulsora d’un projecte d’èxit dins el sector de l’hostaleria. A més es comptarà amb la presència de Casa Ametller (Josep Ametller, director general de Casa Ametller), Frit Ravich (Judith Viader, directora general de Frit Ravich) i Europastry (Sr. Jordi Morral, conseller delegat d’Europastry). Es desenvoluparà també l’activitat de networking “Cuina en xarxa!” portada a terme de tal manera que es permetrà el contacte amb altres emprenedors. Seguidament es realitzaran dues activitats: una de finançament i un projecte europeu RESPONS que oferirà experiències internacionals de sostenibilitat en el sector de l’hostaleria i la restauració.

Prop de 3.600 emprenedors en sis anys

La jornada està dirigida a emprenedors i nous empresaris que valoren posar en marxa un projecte empresarial.

El perfil dels participants correspon a persones emprenedores i nous empresaris de poblacions d’arreu de Catalunya. El 10% es troba en procés de generació de la idea de negoci i el 90% en una etapa més avançada.

La 7a Jornada està organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i ESADECREAPOLIS, compta amb el suport i el patrocini de la Diputació de Barcelona, CaixaBank, CIRSA i Trade Center Sant Cugat i amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, Seraí Indústria Gràfica Publicitària, Viaempresa i Nespresso.

Programació de la jornada

A les 9:15h es realitzarà la presentació de la jornada “Quins són els ingredients per una bona emprenedoria?” a càrrec de Marià Galí, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, German Germanov, secretari general de la Cambra de Comerç de Dobrich, Sònia Recasens, diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona,  Pere Condom, director del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i Carles Brugarolas, tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de Sant Cugat del Vallès.

Seguidament es celebrarà el panell empresarial on s’exposaran diversos casos d’èxit empresarial amb el director general de Casa Ametller, Josep Ametller, la directora general de Firt Ravich, Judith Viader i el conseller delegat d’Europastry, Jordi Morral.

A les 11 començarà la ponència central de Carme Ruscalleda la qual té de nom L’alimentació, la cuina i la gastronomia, a la llista dels valors interessants de la vida.

Després tindrà lloc l’activitat networking “cuina en xarxa”. Seguidament hi haurà l’activitat del projecte europeu RESPONS.

Per últim, la jornada finalitzarà amb l’activitat “Finança el teu projecte”.

Switch to mobile version