Autor Cultura
5 Octubre 2015 a 15:00

Bona actuació dels Gausacs a Salt

Van descarregar el 3 de 8, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i un pilar de 5

Castellers de Sant Cugat // Imatge cedida pels Castellers de Sant Cugat

Castellers de Sant Cugat // Imatge cedida pels Castellers de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat van descarregar a Salt, al Gironès, el 3 de 8, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i un pilar de 5.

Els de Sant Cugat van dur a terme una de les normes que s’han posat enguany, la de participar a les pinyes de les colles amb les quals comparteixen plaça. Aquesta predisposició pot suposar riscos i en aquest sentit, a Salt una desena de gausacs han rebut algun cop en la malaurada caiguda del 2 de 8 amb folre dels amfitrions, els Marrecs de Salt, que només el van poder carregar. La colla local, a banda de carregar aquest 2 de 8 també va aixecar un preciós 3 de 8 i un 5 de 7.

Els Castellers del Poble Sec, que era la tercera colla que actuava a Salt, van aixecar tres estructures que tenen dominades: el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7.

Els Castellers de Sant Cugat actuaran el proper 18 d’octubre a la Sagrada Família de Barcelona i el 24 d’octubre a la diada de l’Esperidió a Tarragona, tot un clàssic en el calendari de la colla santcugatenca.

Switch to mobile version