Autor Cinema, teatre i televisió
23 Octubre 2015 a 16:00

Black Mass: Estrictamente criminal

Black Mass: estrictamente criminal

Black Mass: estrictamente criminal

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el thriller protagonitzat per Depp Black Mass: estrictamente criminal. En aquesta setmana s’estrenen dos films nacionals la nova comèdia d’Álex de la Iglesia protagonitzada per Raphael Mi gran noche i el drama Un dia perfecto para volar. Pels més petits arriba la segona part d’Hotel Transilvania 2. Arriba el film d’intriga basat en el metadiscurs El rostre de un angel. I des dels EEUU amb la interpretació de Brosnan arriba El marido de mi hermana. I des d’Alemanya s’estrena el film rodat en un sol pla Victoria.

BLACK MASS: ESTRICTAMENT CRIMINAL

THRILLER. Dirigida per: Scott Cooper. Repartiment: Johnny Depp, Dakota Johnson, Joel Edgerton

Boston, anys 70. L’agent del FBI John Connolly convenç a Whitey, un mafiós irlandès que acaba de sortir de la presó, perquè col·labori amb el FBI amb la finalitat d’eliminar a un enemic comú: la màfia italiana. Aquesta nefasta aliança provoca una espiral de violència que permet a Whitey eludir el control de la llei, consolidar la seva poder i convertir-se en un dels més implacables i poderosos gàngsters de la història de Boston.

MI GRAN NOCHE

COMEDIA. Dirigida per: Álex de la Iglesia. Repartiment: Raphael, Mario Casas, Pepón Nieto, Blanca Suárez

A José l’envia la ETT, en ple agost, a un pavelló industrial dels afores de Madrid per treballar en l’enregistrament d’una gala especial de Nit de cap d’any. Centenars de figurants com ell porten setmana i mitja tancats i desesperats mentre fingeixen celebrar amb alegria la falsa vinguda de l’Any Nou. Alphonso, l’estel musical, és capaç de tot per assegurar-se que la seva actuació tindrà la màxima audiència. Adanne, el seu antagonista, jove cantant llatí, és assetjat per les fans que volen fer-li xantatge. Els presentadors del programa s’odien i competeixen entre si per guanyar-se la confiança del productor. Però el que ningú sap és que la vida de Alphonso corre perill.

HOTEL TRANSILVANIA 2

ANIMACIÓ. Dirigida per: Genndy Tartakovsky

Tot sembla millorar a l’Hotel Transilvania. La rígida norma establerta per Drácula de “només per a monstres” s’ha suprimit i s’accepten també hostes humans. A Drácula li preocupa que el seu adorable nét Dennis, mig humà i mig vampir, no doni senyal alguna de vampirs. Aprofitant que Mavis ha anat a visitar als seus sogres humans, Drácula recluta als seus amics Frank, Murray, Wayne i Griffin per fer que Dennis passi per un campament de “entrenament de monstres”.

EL ROSTRO DE UN ÁNGEL

INTRIGA. Dirigida per: Michel Winterbottom. Repartiment: Daniel Brühl, Kate Beckinsale, Valerio Mastandrea, Cara Delevingne

Una periodista i un director de documentals investiguen un crim comès a Perusa (Itàlia). La protagonista és Amanda Knox, l’estudiant nord-americana que va ser acusada d’assassinar a una companya de pis amb la complicitat del seu nuvi italià i un amic de Costa d’ivori.

EL MARIDO DE MI HERMANA

ROMANÇ. Dirigida per: Tom Vaughan. Repartiment: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Jessica Alba, Ben McKenzie

Richard Haign és un brillant professor de Cambridge amb una passió desenfrenada per la poesia romàntica i les dones belles. No obstant això, la paternitat li canviarà la vida. De forma inesperada Kate, la jove estudiant americana que va conèixer en una de les seves classes, li va a convertir en pare… notícia que rep just quan coneix a Olivia, una novel·lista exuberant i excèntrica, germana de la qual aviat es convertirà en la mare del seu fill. Un trio amorós que dista molt del seu ideal de família.

VICTORIA

THRILLER. Dirigida per: Sebastian Schipper. Repartiment: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski

Rodada en un únic plànol seqüencia, el film té com a escenari el famós barri berlinès de Kreuzberg. La càmera és testimoni de tot el que li passa a la jove Victoria, una jove espanyola de Berlín, durant dues hores de la seva vida: des de les quatre del matí fins a les sis: des que coneix a quatre joves pels quals la nit acaba de començar, i com en aquest breu període de temps li succeeixen coses que donaran un gir total a la seva vida.

UN DIA PERFECTO PARA VOLAR

DRAMA. Dirigida per: Marc Recha. Repartiment: Roc Recha, Sergi López

En un paratge solitari, un nen fa volar l’estel que li ha fet el seu pare. Bufa el vent i el nen necessita l’ajuda d’un adult per seguir jugant perquè l’estel s’ha embullat en un arbust.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version