Autor Societat
29 Setembre 2015 a 15:00

L’EMD Valldoreix estudia diferents ubicacions per a un equipament polivalent

Es vol donar resposta a les necessitats dels joves

Casa de la Vila de Valldoreix // Imatge de Valldoreix.cat

Casa de la Vila de Valldoreix // Imatge de Valldoreix.cat

L’EMD de Valldoreix esta valorant diferents ubicacions per a l’equipament polivalent que els joves demanen per poder desenvolupar activitats i que els serveixi com a espai de trobada.

Les trobades mantingudes entre el vocal de Joventut, Bernat Gisbert, amb el col·lectiu de joves de Valldoreix, ha posat de manifest la necessitat de trobar un espai adeqüat per tal que els joves de Valldoreix puguin desenvolupar activitats conjuntes i tenir un lloc de trobada que pugui donar sortida a les necessitats i les inquietuts del col·lectiu juvenil.

L’equip de govern de Valldoreix vol crear un espai estable on els joves valldoreixencs puguin trobar-se per fer activitats i no hagin de buscar alternatives d’oci fora de la vila com succeeix actualment. Aquest és un dels compromisos que portaven en el programa electoral l’equip de govern en les darreres eleccions i el vol posar en marxa com una de les prioritats a assolir en els propers mesos.

Switch to mobile version