Autor Atletisme
29 Setembre 2015 a 13:00

Arriba la 32a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat

Comportarà talls de trànsit i afectacions al transport públic

Mitja Marató // Foto: Sergi Colomer

Mitja Marató // Foto: Sergi Colomer

El nucli urbà de Sant Cugat veurà afectada la seva mobilitat el proper diumenge amb motiu de la 32a edició de la Mitja Marató. La cursa, de 21 quilòmetres, consistirà en dues voltes a un mateix recorregut, que principalment serà pel centre de la ciutat entre les 9.30h i les 12h. Prèviament es disputarà la cursa de 5 quilòmetres que es farà per part del mateix recorregut entre les 9 i les 9.45h. Els recorreguts són els mateixos que en les anteriors tres edicions.

La sortida d’ambdues curses serà a l’avinguda Pla del Vinyet (davant la Biblioteca Central Gabriel Ferrater) i l’arribada serà a la plaça de la Vila.

Les afectacions al trànsit

Els carrers per on han de passar els atletes estaran tallats al trànsit de vehicles a partir de les 8.45 h del matí  i fins les 12 h del migdia del diumenge 4 d’octubre. En el cas de l’avinguda Pla del Vinyet, ho estarà des de les 7 h. En el carrer Francesc Moragas es deixarà obert el carril bus. També hi haurà talls de carrer o restriccions de trànsit en els carrers adjacents al circuit.

L’estacionament de vehicles estarà prohibit al llarg del recorregut a partir de dissabte a les 22h i fins a les 13h de diumenge. Tampoc es podrà entrar ni sortir dels aparcaments privats,pel que es recomana a aquelles persones que tinguin previst sortir que deixin el vehicle fora de la zona afectada.

Tant les afectacions de trànsit com les vies alternatives d’entrada i sortida de la ciutat estaran degudament senyalitzades. En el cas de les prohibicions d’estacionament han quedat senyalitzades amb 10 dies d’antelació.

Les afectacions al transport públic

La majoria de línies d’autobusos urbans i interurbans es veuran afectades en els seus horaris i/o itineraris durant tot el matí del diumenge 4 (de 8 a 12 hores, aproximadament):

L1: anirà des de Mas Gener fins a l’estació de FGC de Mira-sol, la resta del seu itinerari en sentit centre ciutat quedarà anul·lat mentre duri la cursa.

L2: queda anul·lat el tram del centre ciutat des de l’avinguda Lluís Companys. El tram que quedarà operatiu serà el de Can Mates i avinguda Graells. La parada de l’estació es trasllada al carrer Manel Farrés (Parc Central).

L3: aquesta línia queda fora de servei des del Pinar fins el nucli urbà. Funcionarà normal la resta del seu itinerari.

L8: aquesta línia queda anul·lada en el tram des de l’estació de FGC, Esade, Torre Blanca i avinguda Ragull. Funcionarà el tram de  Sant Francesc i Torrent de Ferrussons.

A4, B7 i B8:  es trasllada la seva parada a Manel Farrés /Mercè Rodoreda (Parc Central).

Activitats paral·leles

Dissabte a les 16h, al carrer de la Torre, se celebrarà la competició de salt de perxa. L’exhibició comptarà amb un passadís sintètic, saltòmetre, matalàs i jutges.

L’aliança entre la Mitja Marató i el Festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons es concretarà amb entrades per a dues persones per als guanyadors de totes les categories, i els participants de la cursa tindran descomptes en les entrades i els abonaments.

Aquest festival, que arriba a la seva 4a edició, se celebrarà el 3 i 4 d’octubre. El Petits Camaleons és una proposta d’Albert Puig coorganitzada per Nosonores i l’Ajuntament de Sant Cugat a través del Teatre-Auditori i que tindrà com a caps de cartell Els Pets, Els Catarres, Teràpia de Shock, MClan, Blaumut, Cris Juanico, Anna Roig i Joan Miquel Oliver. 

Inscripcions obertes fins dijous dia 1 d’octubre

 

Switch to mobile version