Autor Cinema, teatre i televisió
23 Agost 2015 a 18:00

Sherlock Holmes torna als cinemes en català

Es podrà veure en 6 sales de Catalunya

Sherlock Holmes // Imatge cedida per la Generalitat

Sherlock Holmes // Imatge cedida per la Generalitat

El film Mr.Holmes doblat en català s’ha estrenat a 6 sales de Catalunya. El doblatge del film té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

La pel·lícula, dirigida per Bill Condon, està interpretada per Ian McKellen, Laura Linney, Hiroyuki Sanada, Frances de la Tour, Roger Allam, Philip Davis, Hattie Morahan, Patrick Kennedy, Gioacchino Jim Cuffaro, Shina Shihoko Nagai, Paul Blackwell, Eileen Davies, Sonia Mason, Milo Parker i Zak Shukor.

La pel·lícula esta ambientada al 1947 amb un Sherlock Holmes ja molt gran i retirat. El detectiu acaba de tornar d’un viatge al Japó per trobar una planta de qualitats reconstituents. Un cop és a casa seva, al costat del mar, es dedica a ocupar-se de les abelles i posar ordre a un cas que no ha deixat de preocupar-lo els últims anys. Holmes torna a revisar les circumstàncies del cas amb l’ajut de Roger, el fill petit de la seva majordoma.

El film es podrà veure a: Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Ocine Girona (Girona); Multicines Bages (Manresa); Cines Imperial (Sabadell); Vigatà Cinema (Vic).

Portal de cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema

Switch to mobile version