Autor Societat
6 Agost 2015 a 14:00

Les piscines municipals del Parc Central i La Floresta amplien la temporada d’estiu fins el 13 de setembre

Ha estat un suggeriment dels veïns

Piscines del Parc Central // Imatge de l'Ajuntament de Sant Cugat Piscines del Parc Central // Imatge de l'Ajuntament de Sant Cugat

Piscines del Parc Central // Imatge de l’Ajuntament de Sant Cugat
Piscines del Parc Central // Imatge de l’Ajuntament de Sant Cugat

El complex aquàtic Parc Central i el complex aquàtic Cooperativa d’Aigües de La Floresta ampliaran aquest estiu els seus dies d’obertura fins el diumenge 13 de setembre. Aquesta mesura es pren després de la petició feta durant l’últim programa ‘Línia directa amb l’alcaldessa’ de Cugat.cat, on els veïns van suggerir a l’alcaldessa, Mercè Conesa, d’allargar la temporada de les piscines més enllà del mes d’agost, coincidint amb els últims dies de les vacances escolars.

El regidor d’Esports, Eloi Rovira, s’ha mostrat totalment d’acord amb aquesta ampliació  “pel bon funcionament de la primera meitat d’aquesta temporada, amb molt ús per part de les famílies a causa de les altes temperatures d’aquest estiu”. Rovira ha afegit que aquesta ampliació també servirà per valorar quina afluència de públic ha aconseguit i serà una qüestió a tenir en compte per quan s’hagi de fer la licitació de la gestió d’aquests dos equipaments de Sant Cugat”.

Aquesta ampliació de la temporada de bany, que mantindrà els horaris d’agost (de dilluns a divendres d’11:00h a 19:30h, i els caps de setmana i festius d’11:00h a 19:00h) suposarà un cost addicional de 14.747,82 euros.

La temporada d’estiu a les dues piscines municipals de Sant Cugat va començar el 20 de juny. Aquells usuaris que tinguin l’abonament de temporada podran ampliar-lo abonant la part proporcional, tot i que l’Ajuntament ha  decidit aplicar-hi un 50% de bonificació.

Switch to mobile version