Autor Política
29 Agost 2015 a 11:00

L’alcaldessa Mercè Conesa defensa la bona gestió de l’Ajuntament

Després de “la visita” de la Guàrdi Civil

Mercè Conesa

Mercè Conesa

L’alcaldessa va compareixer ahir a la tarda, davant dels mitjans de comunicació en roda de premsa acompanyada de Carles Brugarolas, tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Joana Barbany; regidora de Comunicació,  i Joan Puigdomènech, regidor de Medi Ambient, després que la Guàrdia Civil hagués requerit al matí, sense avís previ, un expedient de contractació de l’empresa municipal Promusa referent a la promoció d’habitatge públic municipal de la plaça dels Rabassaires .

Mercè Conesa ha manifestat que “l’equip municipal de contractació que va adjudicar el 2008 les obres a l’empresa Teyco va seguir, en tot moment, els criteris que marca la legalitat. Com a alcaldessa, tinc tota la confiança en l’equip tècnic i en els serveis municipals de contractació, que van avaluar el projecte de Teyco amb rigor, objectivitat i transparència”.

També va assenyalar la disposició total i absoluta del consistori a col·laborar amb la justícia: “l’Ajuntament facilitarà tota la documentació que se li requereixi al jutjat. La nostra voluntat és col·laborar en tot moment”

Switch to mobile version