Autor Societat
17 Juliol 2015 a 14:00

Trobada d’Enric Ticó amb empresaris de Catalunya a Terrassa

Els nous FGC de Terrassa formaran noves alternatives de mobilitat

Trobada FGC // Imatge cedida per la Cambra

Trobada FGC // Imatge cedida per la Cambra

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, s’ha reunit amb el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí, i diversos empresaris a la seu de la institució terrassenca en motiu de la propera entrada en funcionament el 29 de juliol del nou servei al municipi.

Marià Galí ha donat la benvinguda als assistents i ha afirmat: “La prolongació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Terrassa, conforma noves alternatives de mobilitat que han de contribuir en noves oportunitats pel nostre creixement social i també econòmic”. També ha explicat que des de la Cambra sempre s’han seguit l’evolució de les infraestructures del territori i ha destacat que aquest perllongament configurarà nous fluxos d’interacció entre persones, empreses i ciutats.

Per part seva, Enric Ticó, ha informat sobre el nou Metro de Terrassa i sobre l’evolució de l’empresa FGC. També, el president de FGC, ha subratllat l’esforç en innovació que s’ha portat a terme des d’FGC tractant d’impulsar-la en diferents àmbits i aplicacions com l’electrònica, la telefonia mòbil i l’automatització d’estacions, entre d’altres. A més, ha volgut explicar els nivells d’eficiència assolits per l’empresa fent esment al model de gestió fonamentat en l’estalvi, adaptant la plantilla per aconseguir un servei òptim, i a la millora d’ingressos, el model automatitzat de gestió de les estacions, el control del frau, el desenvolupament tecnològic i les millores en el servei aplicades en els últims anys.

Switch to mobile version