Autor Societat
21 Juliol 2015 a 17:00

Tres sancugatencs creen l’aplicació Groupnote

Agilitza les comunicacions de grup

logo_box

Tres sancugatencs, Sergi Galiano, l’Òscar Aparicio i el Carlos Aparicio creen l’aplicació Groupnote, una aplicació que neix per crear grups privats on l’emissor decideix qui escriu en cada moment en dispositius com l’iphone, android o el lloc web. D’aquesta manera l’encarregat d’enviar missatges , imatges o arxius a un grup determinat de gent evita fils de conversa massa llargs que podrien fer oblidar el motiu inicial de la comunicació.

En una primera versió, Classnote, les proves pilots realitzades en diferents centres educatius de Sabadell en la utilització i unificació de les comunicacions en un sol ús van ser un èxit. De Classnote es va evolucionar a Groupnote per englobar altres sectors com asseguradores i hospitals, on la comunicació amb els treballadors requereix agilització.

Es tracta en definitiva d’una solució per agilitzar les comunicacions de grup. Una aplicació senzilla, eficaç i fàcil de fer servir.

 

Groupnote

 

Switch to mobile version