Autor Societat
24 Juliol 2015 a 18:00

Territori i Sostenibilitat ha millorat el cercador de rutes Mou-te

Ara mostrarà els resultats de forma més senzilla, dinàmica i gràfica

 

 

Cercador Mou-te // Imatge cedida per la Generalitat

Cercador Mou-te // Imatge cedida per la Generalitat

 

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha millorat la versió web i smartphone del cercador de rutes Mou-te que a partir d’ara mostra els resultats d’una manera més senzilla, gràfica i dinàmica. Una de les principals novetats és la millora de la presentació dels diferents resultats, tant a nivell visual com pel que fa a l’agrupació per modes de transport.

Des del començament surt un mapa on es veuen les diferents possibilitats de transport amb una gràfica i ordenades segons el temps d’arribada. De cada opció de transport en surt la descripció detallada de l’itinerari, els horaris, el temps de durada del trajecte, els estalvis ambientals associats i, quan sigui un bus a la demanda, un símbol d’exclamació on s’informa que s’ha de concertar prèviament i en mostra el detall.

Altres millores són la possibilitat de poder guardar els itineraris més freqüents de l’usuari amb l’opció Guarda els preferits, compartir-los en xarxes socials o el servei d’autocomplete en fer les cerques.

El Departament va actualitzant constantment el cercador de rutes. La última actualització va incloure el vehicle privat com a mode de transport a l’inici i/o final de la ruta permetent itineraris multimodals, i millorar la navegació.

El Mou-te es pot consultar tant en entorn web (mou-te.gencat.cat) com en entorn mòbil (gencat.mobi/moute). I es pot utilitzar per a qualsevol desplaçament dins de Barcelona, la Regió Metropolitana de Barcelona i la resta de Catalunya, ja que inclou tota l’oferta de transport públic de Catalunya.

Switch to mobile version