Autor Societat
8 Juliol 2015 a 9:00

Nens cecs gaudiran de unes colònies d’estiu amb moltes activitats

La trobada serà del 7 al 11 de juliol al Molí de Sant Oleguer

 Molí de Sant Oleguer // Imatge del web de l’alberg


Molí de Sant Oleguer // Imatge del web de l’alberg

Una vintena de nens i nenes cegues i amb discapacitat visual greu gaudiran de les colònies d’ONCE Catalunya a l’alberg Molí de Sant Oleguer a Sabadell del 7 al 11 de juliol.

Ja fa 22 anys que l’ONCE Catalunya organitza les colònies d’estiu. Estan obertes també a fills d’afiliats a l’ONCE i fills de treballadors de l’Organització per tal de potenciar una plena integració dels grups i coneixement mutu dels escolars.

Podran gaudir de diferents activitats, entre les quals, descobrir el món dels pirates amb activitats com un taller d’orientació pirata i una excursió en busca del tresor. Els nois i noies, que tenen entre 6 i 18 anys, també faran jocs d’aigua, activitats per descobrir l’entorn, gimcanes, piscina, teatre, jocs de nit, ruta nocturna, tallers de manualitats, entre altres.

Les colònies d’estiu s’estenen a la majoria dels centres que l’Organització té per tot l’Estat amb una participació anual de prop de 400 de nens i nenes. L’ONCE ofereix a tots els estudiants un divers ventall d’activitats esportives, de natura, aprenentatge i convivència.

Switch to mobile version