Autor Societat
24 Juliol 2015 a 11:30

Mercè Conesa assisteix a la inauguració de l’espai cultural de la cooperativa Abacus a Sant Cugat

La sala superior de l’establiment rebrà el nom de Narcís Castanyer

Abacus Espai Narcís Castanyer // Imatge cedida per l'Ajuntament

Abacus Espai Narcís Castanyer // Imatge cedida per l’Ajuntament

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la inauguració de l’espai cultural Narcís Castanyer de la cooperativa Abacus de Sant Cugat, una sala que a partir d’ara porta el nom de l’expresident de la cooperativa (2012-2014) i president del Club Muntanyenc Sant Cugat entre el 1996 i el 2006, que va morir d’un càncer el setembre de l’any passat.

Conesa va recordar la figura de Castanyer. L’alcaldessa ha afirmat: “Una persona constructora de comunitat, que posava per davant de tot el consens i el diàleg per fer una societat millor”. També va destacar les dimensions polítiques, socials i culturals i va agrair a la cooperativa aquest homenatge emotiu que suposa una major implicació d’Abacus amb la ciutat de Sant Cugat.

Desprès d’una projecció d’un vídeo al pas de Narcís Castanyer per la presidència d’Abacus, Conesa i l’actual president de la cooperativa, Miquel Cabré, van convidar la vídua i el fill a descobrir la placa que dóna nom a la primera planta de l’edifici d’Abacus.

Switch to mobile version