Autor Societat
14 Juliol 2015 a 11:30

Les obres per evitar inundacions a l’estació dels FGC de La Floresta s’ajornen fins el dia 27

Tenen un pressupost de 25.532,55 euros

Carrers tallats Pg Floresta

 

Les obres que  ahir dilluns havien de començar per evitar inundacions a l’estació dels FGC de La Floresta tal i com havien acordat l’Ajuntament de Sant Cugat i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), finalment han estat ajornades fins el proper dia 27.

Durant dues o tres setmanes s’haurà de tallar l’accés de vehicles a la plaça Josep Playà i per tant es modificarà els itineraris de les línies d’autobús urbà L3 i L4. S’anul·larà la parada de la plaça Josep Playà i se’n farà una de provisional a la plaça Miquel Ros.

Tampoc es podrà circular pel tram comprès entre l’avinguda Verge de Montserrat i el carrer Bona Vista  i l’accés amb vehicle fins a la plaça Josep Playà només s’autoritzarà als veïns de la zona.

Aquest treballs consistiran en rebaixar 15 centímetres la calçada del passeig de La Floresta, davant la plaça Josep Playà, i d’aquesta manera en cas de pluja forta es facilitarà la laminació de l’aigua cap als desguassos. Seran realitzats per l’empresa Firtec i tenen un pressupost de 25.532,55 euros.

Quan finalitzin les obres es retirarà el mur provisional que es va aixecar a la plaça Josep Playà, davant l’accés de l’estació dels FGC a La Floresta.

Switch to mobile version