Autor Societat
9 Juliol 2015 a 11:30

Les obres a l’estació de FGC de La Floresta comencen dilluns

Es tallarà l’accés de vehicles a la plaça Josep Playà

FGC Sant Cugat // Imatge del web de l'Ajuntament

FGC Sant Cugat // Imatge del web de l’Ajuntament

Les obres que l’Ajuntament de Sant Cugat i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) van acordar per evitar inundacions a l’estació dels FGC de La Floresta comencen dilluns 13 i obligaran a tallar l’accés de vehicles a la plaça Josep Playà durant dues o tres setmanes.

El tall de trànsit necessari per executar aquests treballs modificarà els itineraris de les línies d’autobús urbà L3 i L4 ja que s’anul·larà la parada de la plaça Josep Playà i se’n farà una de provisional a la plaça Miquel Ros. Durant els treballs no es podrà circular pel passeig de La Floresta en el tram comprès entre l’avinguda Verge de Montserrat i el carrer Bona Vista. L’accés amb vehicle fins a la plaça Josep Playà només s’autoritzarà als veïns de la zona.

Les obres consistiran en rebaixar 15 centímetres la calçada del passeig de La Floresta i en cas de pluja forta es facilitarà la laminació de l’aigua cap als desguassos. Els treballs tenen un pressupost de 25.532,55 euros, els farà l’empresa Firtec.

Un cop acabades aquestes obres, es retirarà definitivament el mur provisional que es va aixecar a la plaça Josep Playà, davant l’accés de l’estació dels FGC a La Floresta

El mateix dilluns començaran els treballs d’ampliació de la vorera de baixada del pont del carrer Victor Hugo. Un cop acabats els treballs aquest carrers només tindrà un carril de circulació en sentit nord, accessible des del carrer Josep Vicenç Foix.

Aquestes obres les executarà la Brigada Municipal i tenen una durada prevista d’unes quatre setmanes.

Switch to mobile version