Autor Entitats
30 Juliol 2015 a 11:30

L’EMD-Valldoreix i Càritas renoven el conveni

Càritas podrà seguir gestionant l’hort social per donar ajuts alimentaris

Renovació del conveni entre EMD Valldoreix i Càritas

Renovació del conveni entre EMD Valldoreix i Càritas // Imatge cedida per l’EMD Valldoreix

El conveni de col·laboració entre l’EMD Valldoreix i Càritas es va renovar, d’aquesta manera es permetrà a Càritas continuar gestionant l’hort social, la producció del qual es destina al Rebost de l’entitat.

L’acte va servir per signar, també, la col·laboració entre Càritas i l’Obra Social de “La Caixa”, que fa un donatiu de 6.000€ per desenvolupar el projecte. Durant la signatura han estat presents el president de l’EMD, Josep Puig, Mossèn Blai Blanquer i Amèlia de Juan en representació de Càritas i la directora d’àrea de negoci de “la Caixa” a Sant Cugat – Valldoreix – Rubí – Cerdanyola i Ripollet, Inés Jiménez.

La producció que s’obtindrà de l’espai de l’hort social de Valldoreix servirà per completar amb verdures i hortalisses els ajuts alimentaris. La producció resultant de la gestió dels horts urbans de Valldoreix servirà per incrementar la qualitat d’aquests ajuts alimentaris que a dia d’avui arriben a prop de 500 famílies a Sant Cugat.

 Al projectes tindrà continuïtat la iniciativa d’atorgar una beca remunerada per Càritas a dues persones usuàries del servei perquè puguin intervenir en la producció. La concessió d’aquest ajut en forma de beca serà de participació rotativa i s’oferirà a tots els beneficiaris i serà l’educadora social de Càritas que en farà l’acompanyament. Un cop s’obtinguin els productes de l’hort aquests es faran arribar al Rebost que permet rebre donacions de producte fresc.

Switch to mobile version