Autor Ensenyament
27 Juliol 2015 a 11:30

L’Ajuntament donarà títols de transport gratuïts a les AMPA

Seran pels acompanyants dels alumnes de primària

Autobus Sant Cugat

Totes les parades d’autobús tindran etiquetes intel·ligents // Foto: Joan Murcia

L’Ajuntament de Sant Cugat té la intenció que a partir del proper curs escolar, viatgin de franc els adults que facin d’acompanyants a alumnes de primària que es desplacen a l’escola amb l’autobús municipal. L’Ajuntament està ultimant una nova mesura perquè això sigui possible i en aquest sentit vol impulsar aquesta iniciativa a través de les AMPA, a qui presentaran la proposta al mes de setembre.

Per tal que els propis pares i mares s’organitzin i estableixin grups d’un o més adults per acompanyar els alumnes de primària que van amb l’autobús municipal a la seva escola, l’Ajuntament oferirà gratuïtament bitllets d’autobús a les AMPA. D’aquesta manera, els acompanyants viatjarien de franc de la mateixa manera que ho fan els menors de 12 anys, que no paguen el bitllet de l’autobús.

Aquest sistema d’acompanyants ja funciona a l’AMPA de l’escola la Floresta.

Amb aquesta iniciativa de caire social, és vol fomentar l’ús del transport públic al mateix temps que s’incentiva la participació i organització ciutadana, així com la co-responsabilitat en els serveis públics ja que les AMPA seran les encarregades de gestionar aquests bitllets gratuïts.

Switch to mobile version