Autor Societat
28 Juliol 2015 a 11:30

La zona blava serà gratuïta de l’1 al 31 d’agost

Els autobusos urbans redueixen el seu servei a l’agost

Zona Blava // Foto: Joan Murcia

Zona Blava // Foto: Joan Murcia

Els autobusos urbans de Sant Cugat redueixen el seu servei durant l’estiu. En aquest sentit, de l’1 al 30 d’agost les seves freqüències de pas es modifiquen i  altres bé deixen de funcionar o modifiquen el seu funcionament.

Durant el mes d’agost els autobusos passaran per les parades en el mateix horari que el dels dissabte durant la resta de l’any, llevat de les primeres expedicions del matí, en el que el servei s’inicia abans.

La L10, que connecta el barri de Can Trabal amb el centre de la ciutat, i la L11, que enllaça Mira-sol i el Turó de Can Mates, són les úniques línies que durant aquest dies d’estiu deixaran de funcionar.

Els diumenges i els dies festius no circularan els autobusos de les línies L5 (el Bus Barri de Les Planes), L7 (entre la Rambla del Celler i Can Sant Joan) i L9 (entre la Rambla del Celler i el Centre Comercial Sant Cugat).

Totes les línies d’autobús urbà recuperaran el funcionament habitual de la resta de l’any a partir del dilluns 31 d’agost..

Els 650 aparcament de la zona blava tindran l’estacionament gratuït entre l’1 i el 31 d’agost, recuperant l’1 de setembre el seu funcionament habitual.

Switch to mobile version