Autor Política
1 Juliol 2015 a 9:00

La Generalitat i la CECOT signen un conveni per donar visibilitat i representativitat a les empreses

El pla té un pressupost de 108.896,97 euros

Signament conveni // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

Signament conveni // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha signat un conveni de col·laboració amb l’apoderat de la Fundació CECOT Innovació, David Garrofé, per al desenvolupament del Pla d’Actuacions de l’entitat previst per al 2015.

L’objectiu d’aquest conveni és per potenciar la visibilitat i representativitat de les empreses comercials de Catalunya per donar compliment a l’objectiu compartit entre la Generalitat i CECOT Innova. El pla d’actuacions 2015 de l’entitat preveu entre altres accions l’organització de la 13a Jornada de Comerç, sessions informatives sobre noves tendències en l’àmbit del comerç i sobre les àrees que afecten la gestió empresarial dels comerços, i tallers formatius en xarxes socials. Cal recordar que també l’organització d’acte per a la promoció i el reconeixement de l’excel·lència empresarial el servei gratuït d’assessorament per als associats, i campanyes sectorials de dinamització del comerç a la ciutat de Terrassa.

El pla representa un pressupost total de 108.896,97 euros. La Generalitat, mitjançant el CCAM, col·laborarà amb una aportació de fins  40.000 euros. A més la Generalitat té per objectiu impulsar i promocionar els sectors de comerç, de la moda i de l’artesania per tal de promoure’n el desenvolupament i la modernització i l’impuls de les accions de foment i desenvolupament del comerç i els serveis a Catalunya.

La Fundació Cecot Innovació és una institució sense afany de lucre que té com a objectius, entre d’altres, impulsar i fomentar el dinamisme del sector del comerç a través d’activitats de formació, informació, difusió i intercanvi d’experiències.

Switch to mobile version