Autor Cultura
1 Juliol 2015 a 11:42

La Festa major de Sant Cugat ha estat la més participativa i més diversa

El Consistori valora positivament les celebracions d’aquest any

festa major

El cap de Cultura de l’Ajuntament, Jordi González, i la tinenta d’alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny. // Foto: Rut Turch.

L’Ajuntament fa un balanç positiu de la Festa Major de Sant Cugat 2015, després de quatre dies intensos de celebracions. La tinenta d’alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha assegurat que s’ha omplert gairebé al 100% totes les places i racons de la ciutat on hi havia programades les més de 250 activitats. A més a més, Fortuny ha declarat que s’ha ofert un ampli ventall d’activitats per a totes les edats.

La tinenta d’alcalde ha destacat: “Les activitats que més defineixen la nostra festa major, un any més, han fet un pas endavant i han anat guanyant més identitat”. Segons Fortuny, aquesta afirmació es recolza amb les següents dades: més de 129 paelles es van presentar al Concurs d’arrossos, més de 100 parelles van ballar el ‘Paga-li Joan’ i els tiquets pel Tast de vins es van esgotar.

Carmela Fortuny també ha declarat que una clau d’èxit ha estat novament les activitats tradicionals. La tinenta d’alcalde ha destacat la capacitat d’organització que tenen les entitats de cultura popular i tradicional.

A més a més, Fortuny ha assegurat que no hi ha hagut cap incident destacable i que ha estat una festa major tranquil·la. El cap de cultura de l’Ajuntament, Jordi González, ha destacat que el risc zero no existeix, en referència als petits incidents que han tingut lloc.

L’equip de govern municipal ha declarat que quan hagin passat més dies, tindran una perspectiva més clara i més analitzada per fer autocrítica i millorar de cara a l’any vinent.

Switch to mobile version