Autor Cultura
6 Juliol 2015 a 17:00

Jordi Puigneró presenta el seu llibre 3mils.cat

L’acte estarà presidit per Mercè Conesa

Llibre 3mils.cat / Imatge del web 3mils.cat

Llibre 3mils.cat / Imatge del web 3mils.cat

Avui a les 7.30 de la tarda, a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, l’alcaldessa Mercè Conesa presidirà l’acte de presentació del llibre 3mils.cat, escrit pel santcugatenc Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. A l’acte de presentació també hi participaran Martí Nadal, director de l’Editorial Alpina, Jordi Merino, president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i Francesc Cruces, president del Club Muntanyenc Sant Cugat.

3mils.cat és una travessa a peu d’alta muntanya per coronar en ruta i de forma consecutiva tots els cims de 3.000 metres de Catalunya, ideada i documentada per Puigneró. La travessa ha estat dissenyada per fer-se en 10 etapes, de 6 hores de mitjana cada dia, recorrent un total d’uns 125 quilòmetres i un desnivell acumulat de pujada d’uns 10.000 metres. Tot i que es podria fer en menys dies, aquesta travessa no ha estat pensada per competir sinó per gaudir.

La ruta comença formalment a dalt del Tuc de Molières o Mulleres i acaba al Pic Rodó de Canalbona, travessant les valls de Molières, de Besiberri i de Boí, així com els paratges d’especial protecció com el Parc Nacional d’Aigüestortes-Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Switch to mobile version