Autor Societat
1 Juliol 2015 a 17:00

Jordi Laparra i Lluís Garcia presenten els seu nou llibre al Club Muntanyenc Sant Cugat

“GTPO: Gran Travesía del Pirineo Occidental en BTT, de Aneto a Hondarribia”

librook

El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30h, Jordi Laparra i Lluís Garcia presentaran a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugatel seu llibre “GTPO: Gran Travesía del Pirineo Occidental en BTT, de Aneto a Hondarribia”, d’Editorial Alpina.

Ara fa un any van presentar al Club Muntanyenc Sant Cugat el que seria la primera part de la travessa del Pirineu en BTT per una nova ruta, “De Cadaqués a Vielha en BTT“. Tot i que els dos llibres poden viure de forma independent, el dia 13 coneixerem de primera mà el que es podria anomenar la segona part d’aquell primer llibre, “GTPO: Gran Travesía del Pirineo Occidental en BTT, de Aneto a Hondarribia”.

Del primer poble d’Aragó, Aneto, fins a la costa basca d’Hondarribia, en 9 etapes, 525 km, més de 14.000 m de desnivell i 26 colls perfectament ressenyats.

Els autors del llibre explicaran quines han estat les dificultats per descobrir els camis més alts, com han fet el llibre, les negociacions amb els propietaris de les muntanyes, on dormir, com plantejar la ruta i la logística del material entre d’altres coses.

Switch to mobile version