Autor Societat
31 Juliol 2015 a 11:30

Entra en servei a principis d’agost la nova reordenació viària del passatge de la Diputació i el carrer de la Granja

ORDENACIO_VIARIA_CARRER_LA_GRANJA_SENTITS_01

Durant la primera setmana d’agost entrarà en servei la nova reordenació viària del passatge de la Diputació i el carrer de la Granja de la que l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Cugat va informar el passat març als veïns de les zones afectades.

Aquests canvis van ser proposats després de l’adequació del passatge de la Diputació en una via de plataforma única, on la calçada i les voreres estan al mateix nivell.

Els canvis que Ajuntament i veïns van acordar comportaran una millora de la seguretat viària dels residents en aquesta zona.

Amb aquesta nova ordenació, es podrà accedir en vehicle al passatge de la Diputació des del carrer Borrell fins a la cruïlla del carrer de la Granja. D’aquesta manera, aquest tram canvia de sentit de circulació. Pel que respecte a l’accés al passatge de la Diputació des del passeig de la Torre Blanca, l’Ajuntament instal·larà unes pilones per evitar que els vehicles puguin estacionar i dificultar el gir d’entrada.

La nova reordenació, que implicarà la instal·lació de nova senyalització, tindrà un cost de 2.000 euros.

Switch to mobile version