Autor Política
15 Juliol 2015 a 14:00

El PP presenta una moció demanant a l’Ajuntament major suport econòmic a les entitats d’assistència social de la ciutat

ajuntament

L’Ajuntament // Foto: Joan Murcia

El Partit Popular de Sant Cugat ha presentat per al Ple municipal del proper dilluns 20 de juliol una moció demanant que l’Ajuntament augmenti la dotació de la partida del pressupostària per ajudar a les entitats que es dediquen a la assistència social de persones en risc d’exclusió i/o desfavorides, com CARITAS o CREU ROJA.

Els Populars volen que l’Ajuntament detregui de les partides pressupostàries destinades a comunicació i publicitat del propi l’import necessari per crear una nova partida que alleugereixi la càrrega que aquestes entitats han hagut d’anar suportant durant tots aquests anys de crisi per tal de poder donar servei a les persones més necessitades i desafavorides.

El PP Sant Cugat entén com a prioritat, per sobre d’altres coses, la lluita que aquestes entitats realitzen contra els estralls de la crisi i creuen que aquestes han de rebre el recolzament de l’Administració pública.

Switch to mobile version