Autor Societat
1 Juliol 2015 a 9:30

Avui s’inicia la temporada de rebaixes d’estiu als comerços catalans

Finalitzarà el 31 d’agost

Rebaixes Comerç // Foto: Joan Murcia

Rebaixes Comerç // Foto: Joan Murcia

Avui 1 de juliol comença oficialment la temporada de rebaixes d’estiu, que finalitzarà el proper 31 d’agost, d’acord amb la normativa catalana de comerç. La Generalitat preveu que serà un període dinamitzador i que permetrà que els comerços catalans posin en valor alguns dels trets característics del model català de comerç com són el servei personalitzat, la qualitat del productes o la proximitat

El sector del comerç ha donat suport, amb caràcter general, a la normativa comercial impulsada pel Govern català malgrat la impugnació d’aquesta norma per part del Govern espanyol. Així ho ha constatat la direcció general de Comerç.

Perquè els ciutadans gaudeixin de les rebaixes, el departament d’Empresa i Ocupació recorda que els comerços han d’informar del preu normal o habitual del bé o servei i del preu rebaixat, que els béns o serveis rebaixats han de tenir les mateixes garanties que abans de les rebaixes i que no es poden vendre com a rebaixats els productes deteriorats, defectuosos, desaparellats, ni productes que presentin qualsevol mancança amb relació al mateix producte original posat a la venda, o productes que es considerin manifestament obsolets.

Switch to mobile version