Autor Política
16 Juliol 2015 a 11:30

Assun Reyes i Ramon Gutiérrez nous coordinadors locals d’ICV

La portaveu del grup municipal serà Roser Casamitjana

Els tres escollits // Imatge cedida per ICV Sant Cugat

Els tres escollits // Imatge cedida per ICV Sant Cugat

L’Assemblea local d’ICV ha escollit a Ramon Gutiérrez i Assun Reyes com a coordinadors locals, i com a portaveu del grup municipal, Roser Casamitjana. Els nous coordinadors han anunciat que prenen aquest càrrec amb molta il·lusió i amb l’objectiu d’ampliar i coordinar l’organització.

Roser Casamitjana ha afirmat: “Deixo la coordinació local atès que en aquest nou mandat municipal he assumit la tasca de portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament i aquest càrrec és díficilment assumible juntament amb la coordinació local”. A més, ha explicat: L’Assemblea reunida ahir va acordar que la coordinació fos compartida i paritària, i es va aprovar que fos assumida per Assun Reyes i Ramon Gutiérrez, que al ser regidor faria de pont amb el grup municipal”. En la nova executiva hi ha persones independents i persones de diferents barris de Sant Cugat. Entre elles trobem, Ramon Gutiérrez, Assun Reyes, Roser Casamitjana, Isidre Marias, Carme Babiloni, Adolfo Rodríguez i l’Aldo Rubert.

Per la seva banda Assun Reyes ha dit: “Estem en un moment molt important tant social com políticament i amb l’objectiu de reforçar l’organització per entomar aquest nou període”. També ha afegit: “És important que l’organització s’empoderi al carrer perquè ni renunciem a la nostra història ni pensem que s’hagi acabat el nostre paper, tot el contrari, ja que hi ha molta gent que s’identifica amb el nostre projecte com a partit”.

També ha aclarit que tot i que ja havia estat presidenta d’ICV Sant Cugat no sentia que estigués repetint cap paper ja que actualment no es parla de presidència sinó de compartir una coordinació que és una tasca molt més engrescadora i més adient als nous temps que estem vivint.

Ramon Gutiérrez ha fet referència a la responsabilitat de la nova organització pel moment polític que estem vivint i s’ha de seguir la dinàmica que es va generar amb la campanya de les eleccions municipals on es va apropar i implicar molta gent tant de l’organització com de fora.

Switch to mobile version