Autor Cinema, teatre i televisió
1 Juliol 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 1, dijous 2 i divendres 3 de juliol

Sin Frenos

Sin Frenos

Dimecres

La 2

A les 21:55h cine amb Cría cuervos

Estrenada l’any 1976 sota la direcció de Carlos Saura i amb la interpretació de Geraldine Chaplin, Mónica Randall, Florinda Chico

Ana és una nena que creu posseir un poderós verí que la fa tenir poder sobre la vida i la mort dels quals l’envolten. Quan mor el seu pare, ella se sent culpable.

———————————————

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Kung Fu Panda 2

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Jennifer Yuh

Seqüela de la reeixida producció Kung Fu Colla. La història torna a recuperar el personatge de Po, que ara viu el seu somni com a guerrer drac protegint la vall de la pau al costat dels seus amics els cinc furiosos.

TVE

A les 22:30h cine amb Sin frenos

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de David Koepp i amb la interpretació de Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung i Michael Shannon

Esquivar cotxes a tota velocitat, taxistes embogits i vuit milions de vianants malhumorats forma part del dia a dia de Wilee, el millor d’entre els àgils i agressius missatgers amb bicicleta de Nova York. Cal ser d’una raça especial, amb una mescla a parts iguals de perícia i chifladura, per conduir una fixie – bicicletes súper lleugeres, sense canvis ni frens- arriscant-se a convertir-se en una taca més sobre el paviment cada vegada que es desemboliquen entre el tràfic de la ciutat.

La 2

A les 21:55h cine amb Valentina

Estrenada l’any 1982 sota la direcció de Antonio José Betancor i amb la interpretació de Jorge Sanz, Paloma Gómez i Concha Leza

En un camp de concentració del sud de França, en 1939, el presoner de guerra José Garcés s’aferra als seus records d’infància. L’angelical Valentina, el seu amor impossible de la infància, és la imatge que manté les seves esperances en l’infern en el qual viu.

———————————————

Divendres

Antena 3

A les 22:10h sèrie Transporter

Sèrie de televisió basada en la saga cinematogràfica de mateix nom.

Frank Martin és l’encarregat de transportar amb rapidesa paquets per tota Europa. Treballa sense fer preguntes i de forma eficaç.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version