Autor Cinema, teatre i televisió
24 Juliol 2015 a 16:00

Ant-Man

Ant-Man

Ant-Man

Aquesta setmana arriba als cinemes la nova producció de Marvel Ant-Man. A més, arriba la nova comèdia protagonitzada per Adam Sandler Pixels. Des de França arriben dos drames Una dama en Paris i El cumpleaños de Ariane. Per donar un contrapunt romàntic a la cartellera s’estrena Lío en Broadway. També s’estrena el drama Todo saldrá bien. I, per potenciar el cinema nacional s’estrena un film romàntic Sólo química.

ANT-MAN

CIÉNCIA FICCIÓ. Dirigida per: Peyton Reed. Repartiment: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll

Adaptació del còmic de MARVEL. ‘Ant-Man’ ens explicarà la història de Hank Pym, un científic que arran d’uns experiments veu modificat la seva grandària fins al d’un insecte. Posteriorment desenvoluparà un casc que li permetrà comunicar-se amb les formigues.

PIXELS

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Chris Columbus. Repartiment: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Kevin James

‘Pixels’ explica com uns extraterrestres mal interpreten les imatges de les màquines recreatives com una declaració de guerra i decideixen atacar la terra, emprant aquests jocs com a models per a l’assalt. El president d’EUA, Will Cooper, recorre llavors al seu gran amic de la infància i campió de les maquinetes dels anys 80, Sam Brenner, qui actualment treballa com a instal·lador de sistemes de home-cinema, per encapçalar un equip d’experts jugadors de la seva època la missió de la qual serà derrotar als extraterrestres i salvar al planeta.

LÍO EN BROADWAY

ROMANTICA. Dirigida per: Peter Bogdanovich. Repartiment: Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte

Arnold té una vida perfecta: està feliçment casat, té dos fills i un magnífic treball com a director teatral a Broadway. Però tot canvia quan contracta els serveis de Izzy, una jove i prometedora actriu que alterna la seva discreta carrera artística amb serveis nocturns de companyia. L’amor a primera vista és tan profund que Arnold decideix ajudar-la econòmicament perquè se centri al món de la interpretació. El pla es torna en malson quan Izzy aconsegueix un paper en l’obra que dirigeix Arnold, en la qual també participa la seva dona, i que es converteix en un trio impossible.

TODO SALDRÁ BIEN

DRAMA. Dirigida per: Wim Wenders. Repartiment: James Franco, Rachel McAdams, Charlotte Gainsbourg, Patrick Bauchau

La vida de l’escriptor Tomas Eldan canvia el dia que, després d’una acalorada discussió amb la seva núvia, atropella a un nen. Dotze anys després, Tomas segueix culpant-se sense poder oblidar la tragèdia. Aquell fatídic accident va afectar a Kate, la mare del nen, i tots els que envolten a Tomas, inclosa la seva núvia.

UNA DAMA EN PARÍS

DRAMA. Dirigida per: IImar Raag. Repartiment: Jeanne Moreau, Corentin Lobet, Laine Mägi

La història de Frida, una anciana senyora estoniana que va emigrar a França fa molts anys i ara es troba amb que la cuidarà una jove immigrant del seu país d’origen anomenada Anne.

SOLO QUÍMICA

ROMANTICA. Dirigida per: Alfonso Albacete. Repartiment: Rodrigo Guirao Díaz, Ana Fernández, Alejo Sauras

Olivia Romero, més coneguda com Oli, té 22 anys, treballa en una perfumeria i encara no sap exactament què fer amb la seva vida. Només sap que està enamorada del popular actor argentí Eric Soto, un jove que porta tota la seva vida entre càmeres, sets de rodatge i estrenes. Eric està acostumat a una vida de luxe on les aparences són el més important. Però alguna cosa li crida l’atenció quan es creua amb Oli, que posseeix una espontaneïtat a la qual no està acostumat.

EL CUMPLEAÑOS DE ARIANE

DRAMA. Dirigida per: Robert Guédiguian. Repartiment: Ariane Ascaride, Jacques Boudet, Gérard Meylan

Ariane es troba més sola que mai a la seva casa el dia del seu aniversari: un pastís amb les espelmes degudament enceses li acompanya, però no hi ha convidats. És llavors quan decidirà demanar un taxi i anar-se a l’aventura.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version