Autor Societat
8 Juliol 2015 a 11:30

L’Ajuntament suspèn la concessió de llicències a clubs de fumadors de cànnabis

La suspensió té un període d’un any i es fa amb la finalitat d’estudiar com s’ha de regular aquest tipus d’activitat

cannabis

L’Ajuntament ha aprovat un decret municipal en el qual se suspèn la tramitació i concessió de llicències urbanístiques, ambientals i recreatives a Clubs Socials Privats consistents en Associacions de consumidors de cànnabis. Aquesta suspensió, que és per un període d’un any, inclou tant la sol·licitud de noves llicències com la comunicació prèvia d’inici d’activitats per a la instal·lació i/o l’ampliació d’aquests clubs. D’aquesta manera, per tant, a Sant Cugat ja no es pot obrir cap club cannàbic com a mínim durant un any.

Aquesta suspensió es fa amb la finalitat d’estudiar i analitzar en l’àmbit de les competències municipals com s’ha de regular aquesta activitat pel que fa a aspectes com la ubicació dels clubs, les seves instal·lacions o les condicions tècniques dels locals. L’Ajuntament ha pres aquests decisió després de constatar la importància dels recents canvis normatius i la demanda social de regular aquestes activitats.

Durant el període de suspensió de llicències l’Ajuntament estudiarà si aquesta futura regulació s’ha d’inserir en l’àmbit del planejament urbanístic o si és susceptible de ser vehiculada a través d’una ordenança específica sobre aquesta matèria, dins dels límits de l’autonomia local i dels paràmetres marcats per la normativa aprovada per la Generalitat de Catalunya.

Switch to mobile version