Autor Atletisme
3 Juliol 2015 a 14:00

1200 corredors corren la Moonrace

La cursa ha recaptat 1.200 euros per la Fundació Sant Medir

Moonrace // Imatge cedida pel CAR Sant Cugat

Moonrace // Imatge cedida pel CAR Sant Cugat

Aquest vespre, el CAR de Sant Cugat ha celebrat la tercera edició de la MoonRace, la Cursa de la Lluna Plena, amb uns 1.200 corredorsLa cursa va néixer el 2013 en el marc del 25è aniversari del CAR Sant Cugat, i l’any passat es va introduir per primera vegada la vessant solidària.

En la categoria masculina el vencedor ha estat Ruben Martín i en categoria femenina Núria Puig. Els encarregats de donar els premis als tres primers classificats de cada categoria han estat Ivan Tibau, secretari general de l’Esport; Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme; Eloi Rovira, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat i Carles Combarros, director del CAR.

De la mateixa manera que ja es va realitzar l’any passat, un euro de cada inscripció es destinava a una entitat social de Sant Cugat. Enguany, l’entitat beneficiària ha estat la Fundació Sant Medir, que té per objectiu la protecció de les persones amb discapacitat intel·lectual greument afectats, i la seva promoció personal, familiar i social. Al final de la cursa, el secretari general de l’esport, Ivan Tibau, va lliurar el xec de 1.200 euros a la directora de la Fundació, Anna Puigpelat.

La Moonrace repetia recorregut, 7.5 quilòmetres, i passava pel Monestir de Sant Cugat, el Parc Central i els principals carrers de la mateixa població. Al final de la cursa, que ha estat al mateix CAR on també hi havia la sortida, els corredors han pogut gaudir d’una fideuada popular.

La Moonrace ha comptat amb el suport de la Secretaria General de l’Esportl’Ajuntament de Sant Cugat i la Diputació de BarcelonaCaixaBank com el patrocinador principal i l“Sport”, el diari oficial de la cursa.

Categoria masculina:

1r masculí: Rubèn Martínez

2n masculí: Quico Hervás

3r masculí: Ignacio Moisés Calama

 

Categoria femenina:

1a femenina: Núria Puig

2a femenina: Olga Álvarez

3a femenina: Carla Ràfols

Switch to mobile version