Autor Societat
9 Juliol 2015 a 17:00

10.000 clients d’Endesa de Terrassa, Rubí, Sant Quirze i Sant Cugat es beneficiaran de la renovació de la subestació de Rubí

Ha invertit 80.000 euros 

Subestació de Rubí // Imatge cedida per Endesa

Subestació de Rubí // Imatge cedida per Endesa

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de renovació tecnològica dels equips de protecció de la subestació de Rubí, al Vallès Occidental, amb l’objectiu d’augmentar la garantia del servei i millorar la resposta en cas d’incidència.

Amb aquesta millora, més de 10.000 clients dels municipis de Sant Cugat, Rubí, Sant Quirze i Terrassa se’n podran beneficiar.

La instal·lació compta amb tres transformadors, dos dels quals ja han estat millorats i el tercer ho serà properament, completant d’aquesta manera la renovació tecnològica de la subestació.

Per aquesta millora, la companyia elèctrica ha fet una inversió de 80.000 euros. Els treballs han consistit en substituir les anteriors proteccions per unes de digitals i més evolucionades. D’aquesta manera, amb la renovació dels equipaments s’aconsegueix simplificar el temps de resposta des del moment en què es detecta la incidència.

Amb aquest nous equips, s’unifiquen en un sol dispositiu, totes les mesures que realitza sobre l’operació del transformador i permet obtenir informació més precisa i en més profunditat. Els sistemes de protecció dels transformadors  mesuren i monitoritzen, de manera digital, diversos paràmetres que intervenen en el correcte funcionament d’aquests aparells, tals com tensió, intensitat i consum. Així doncs, en cas de detectar una anomalia, el desconnecten automàticament per prevenir incidències.

Aquesta actuació forma part del pla d’inversions d’Endesa al Vallès Occidental per a millorar la xarxa elèctrica i assegurar una òptima qualitat del servei.

 

Switch to mobile version