Autor Economia
17 Juny 2015 a 14:00

Tot a punt pels Premis Cambra 2015

El Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, farà l’entrega

Guardonats als Premis Cambra 2014

Guardonats als Premis Cambra 2014 // Imatge cedida per la Cambra de Comerç

El proper dijous 18 de juny  es celebrarà al Centre Cultural de Terrassa, l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2015 presidit per Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Durant aquest acte, s’entreguen els guardons que anualment atorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa per reconèixer públicament les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. Com cada any es pretén comptar amb una gran representació del món empresarial, així com també de l’econòmic, polític i institucional català.

Dotze empreses seran guardonades i els empresaris Ramon Comellas i Ramon Pons, fundadors del Grup CIRCUTOR, rebran el Premi Cambra al Lideratge Empresarial com a reconeixement a la seva trajectòria professional. En aquesta mateixa línia, la Cambra lliurarà a Frederic Boix i Serra, President de l’Associació d’Empresaris de Sant Cugat, la Insígnia d’Or de l’entitat com a reconeixement públic per la seva trajectòria com a president de l’entitat durant 10 anys. Una insígnia que valora la constància en trobar sinèrgies, i que ha permès establir una estreta relació entre l’Associació i la Cambra impulsant diversos projectes en pro de la defensa del teixit empresarial  de Sant Cugat del Vallès, així com també del conjunt de la demarcació.

Les dotze empreses guardonades són:

 • Baraka Club de Viatges SL (Terrassa), en la categoria de Iniciació a la Internacionalització
 • Chiorino Iberinca SAU (Rubí), en la categoria de Iniciació a la Internacionalització
 • Circontrol SA (Viladecavalls), en la categoria de Trajectòria Internacional Consolidada
 • Manusa Gest SL (Terrassa), en la categoria de Trajectòria Internacional Consolidada
 • Chimigraf Iberica SL (Rubí), en la categoria de Impuls de la Innovació la Recerca i el Desenvolupament
 • DIM Water Solutions SL (Vacarisses), en la categoria de Impuls de la Innovació la Recerca i el Desenvolupament
 • Campos Estela SL (Rubí), en la categoria de Compromís i la Sostenibilitat
 • Integrated Service Solutions SL ISS (St. Cugat del Vallès), en la categoria de Compromís i la Sostenibilitat
 • Bisu Bags SL BISSÚ (Terrassa), en la categoria de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis
 • Flick Hockey (Terrassa), en la categoria de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis
 • Distribuciones del Jamón Cerezo (Terrassa), en la categoria de Iniciativa Empresarial
 • NinaStudio (St. Cugat del Vallès), en la categoria de Empresa de Nova Creació

La cerimònia començarà amb l’acte protocol·lari del lliurament de guardons, en el marc del qual es projectaran breus vídeo-reportatges sobre l’activitat i trajectòria de les empreses guardonades, a més dels parlaments institucionals. Seguidament, es celebrarà un sopar amb tots els assistents.

Enguany, l’eslògan dels Premis Cambra és “Motor de Reactivació”, que posa en valor el paper determinant de l’empresa com a motor i agent actiu del procés de reactivació econòmica en què actualment està immergida l’economia catalana. Amb aquest missatge, la Cambra vol posar de manifesta l’esforç del col·lectiu empresarial a afrontar el futur amb nous reptes i oportunitats especialment en l’àmbit de la cooperació, la internacionalització, la sostenibilitat i la innovació, per liderar un complex procés de recuperació que comportarà enfortir el teixit productiu del país i reactivar l’ocupació.

Els Premis Cambra 2015 estan patrocinats per Eurofragance (Cambra a la Iniciació a la Internacionalització), Banc Sabadell (Premi Cambra a la Trajectòria Internacional Consolidada), Circutor (Premi Cambra a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament), Serafí -Indústria Gràfica Publicitària (Premi Cambra a la Iniciativa Comercial i de Serveis),  Mina d’Aigües de Terrassa (Premi Cambra al Compromís i a la Sostenibilitat),  Kern Pharma (Premi Cambra a l’Empresa de Nova Creació) i Audi Sarsa Vallès (Premi Cambra a la Iniciativa Empresarial de la Demarcació). A més a més de les empreses esmentades, els Premis Cambra 2015 també compten amb la col·laboració d’Egarsat Prevenció, RACC, Diari de Terrassa, Prinet, Via Empresa i el suport especial del projecte europeu EGREJOB.

Switch to mobile version