Autor Societat
13 Juny 2015 a 16:00

S’organitza la III Marxa per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat

Serà del 6 al 9 de juliol

Cartell de la marxa // Imatge cedida pel Foro de Alternativas en paro, la pobreza y la desigualdad

Cartell de la marxa // Imatge cedida pel Foro de Alternativas en paro, la pobreza y la desigualdad

El Foro de Alternativas en paro, la pobreza y la desigualdad ha decidit organitzar la III Marxa per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat, que serà del 6 al 9 de juliol. Com els organitzadors afirmen, els tres cavallers del desastre social, l’atur, la pobresa i la desigualtat galopen desbocats per les polítiques nefastes d’ajust i austeritat imposades per les institucions de la UE i aplicades per governs servils.

El drama de l’atur a Catalunya afecta a més de 726.100 persones i a Espanya 5.427.700, segons l’última EPA, una gran part de les quals han esgotat prestacions y subsidis. Amb l’última reforma laboral i la consequent pèrdua dels drets laborals, s’ha produït una destrucció massiva de llocs de treball i una forta devaluació laboral que ha empobrit a milions de treballadors.

Per aquests motius, el Foro farà una Marxa, enguany la tercera, que passarà per Terrassa i Rubí, tot promovent entre la població, les organitzacions socials i els ajuntaments una crida a la mobilització, la solidaritat i l’impuls de mesures inmediates per fer front a aquest desastre social.

Switch to mobile version