Autor Cultura
12 Juny 2015 a 14:00

Sant Cugat organitza la 2a edició de Teixim la ciutat

Una dotzena d’activitats organitzades per Museus de Sant Cugat tindran lloc aquest dissabte dia 13 de juny

teiximlaciutat

Cartell de la 2a edició de Teixim la ciutat.

La 2a edició de Teixim la Ciutat es celebrarà aquest dissabte 13 de juny, en el marc del Dia Mundial de Teixir en públic. Aquesta activitat està organitzada pels Museus de Sant Cugat  amb la col·laboració de diversos agents de la ciutat.

Segons l’Ajuntament, Teixim la Ciutat promou l’art del teixir com a expressió cultural en el context urbà;  treballa per a la promoció del Museu del Tapís Contemporani i les diverses exposicions i activitats que hi tenen lloc al llarg de l’any i potencia la recuperació de sabers antics, tot recolzant noves maneres d’expressió tèxtil.

Aquesta iniciativa promou propostes d’intervenció urbana  de caràcter efímer, espais d’aprenentatge i joc carregats de descobertes. A més a més, Teixim la Ciutat convida a la participació en diversos tallers per apropar-se al fet de teixir, cosir, estampar, construir petits telers i d’altres materials, relacionats amb el món del tèxtil.

Amb la col·laboració del Punt Verd de Sant Cugat i la Fundació Engrunes, es promouen tallers participatius i creatius a partir de la recuperació de materials en desús.

Programa de la 2a edició Teixim la Ciutat-PDF

Per participar en les activitats cal reservar prèviament a: educaciomuseu@santcugat.cat / Tel. 935896366

Switch to mobile version