Autor Bàsquet
19 Juny 2015 a 14:30

Quim Fernández es converteix en el segon fitxatge de la UESC per la propera temporada

Setmana de canvis al club

Quim Fernández // Imatge cedida per la UESC

Quim Fernández // Imatge cedida per la UESC

Quim Fernández Campos (1,86 m), nascut a Olesa de Montserrat, es converteix en el segon fitxatge de la UESC per a la propera temporada. El jove jugador de 17 anys arriba procedent del Catalana Occident Manresa, on ha actuat aquesta darrera temporada com a jugador del Júnior A, de Preferent A.

En declaracions al web del club, el jove jugador format durant 9 anys en les categories inferiors del CB Olesa abans de recaure  en el Catalana Occident Manresa ha manifestat que “Estic davant d’una nova etapa que emprenc amb molta il·lusió i ganes. Estic agraït a la UESC per donar-me la oportunitat de jugar a Copa Catalunya i espero aportar coses a l’equip”.

 

Rafa Delgado entrenador del primer equip femení

El fins ara entrenador del filial femení (UESC Femení B) i del SUB-21 Femení, Rafa Delgado, dirigirà la propera temporada el primer equip de l’entitat.

L’actual  bloc de jugadores de la plantilla continuarà sent el mateix. Els equips del nou entrenador han assolit els següents resultats aquesta temporada:

Resultat al final de la temporada de la UESC Femení B: 10è classificat (Segona Catalana)

Reusltat al final de la temporada del SUB-21 Femení: 1r classificat (fase prèvia de Nivell A); 3r classificat (fases pel títol Territorial BCN de Nivell A), i 3r clasificat (fase final pel títol de Nivell A).

 

Ramon Cuñé serà el coordinador de l’àrea masculina

D’altra banda, l’entitat ha comunbicat que el fins ara coordinador de l’àrea masculina Andreu Cervera deixarà de representar el club en aquesta faceta. Amb la sortida per motius personals d’Andreu Cervera, el nou encarregat de controlar tota l’àrea masculina del club serà Ramon Cuñé.

Switch to mobile version