Autor Societat
12 Juny 2015 a 12:45

Protecció Civil activa L’alerta del Pla INUNCAT

Conflictives poden ser les hores centrals del dia

temps

Foto. Paquita Vallbé

Protecció Civil de la Generalitat DGPC ha posat en Alerta el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT. En aquest sentit es demana extremar les precaucions davant les previsions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), que indiquen l’arribada de tempestes a partir d’aquesta tarda de forma generalitzada, i sobre tot al nord de Barcelona i de Girona.

D’aquesta manera es manté la previsió de pluges a tot el territori amb superacions de més de 20 litres per metre quadrat en 30 minuts. Aquesta intensitat pot ser superior en les hores centrals del dia, especialment a les comarques del nord Barcelona i de Girona.

Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra i poden coincidir amb fortes ratxes de vent.  Es recomana `precaució a la carretera i informar-se bé de les previsions.

Switch to mobile version