Autor Entitats
30 Juny 2015 a 14:00

L’Obra Social ”la Caixa” destina 1.500 euros al Club d’Escacs Sant Cugat del Vallès

Aquesta donació servirà de suport per les activitats per la gent gran

Club d’Escacs Sant Cugat

Alfons Macaya, membre del Club d’Escacs Sant Cugat, i Ana Mazorra, Directora de l’oficina de CaixaBank 553-Veïnat a Sant Cugat. // Imatge cedida per l’Obra Social “la Caixa”.

Alfons Macaya, en representació del Club d’Escacs Sant Cugat, i Ana Mazorra, Directora de l’oficina de CaixaBank 553-Veïnat a Sant Cugat han rubricat un acord de col·laboració de 1.500€ per a donar suport a les activitats d’escacs per a la gent gran que organitza l’entitat santcugatenca.

Des de fa cinc anys, el Club d’Escacs Sant Cugat ha apostat per promoure la pràctica del joc dels escacs entre la gent gran com a forma d’exercici mental preventiu de la demència. Es tracta d’una activitat que s’estructura en torn a classes i diversos tornejos que es mantenen en el decurs de tot l’any. Les activitats s’organitzen majoritàriament al Casal d’avis de Mira-Sol, i en algunes ocasions s’han traslladat a altres centres de gent gran de la vila.

Any rere any, amb el recolzament dels membres veterans del Club, el nombre d’inscrits a la pràctica esportiva s’ha incrementat. Segons el Club d’Escacs Sant Cugat, la iniciativa en vers el col·lectiu de la gent gran es manté com una de les senyes d’identitat i com a objectiu prioritari de l’entitat, juntament amb la tasca a les escoles i la projecció esportiva amb la presència del primer equip a la Primera Divisió Catalana.

Switch to mobile version