Autor Atletisme
25 Juny 2015 a 17:00

Meritxell Playà aconsegueix la medalla de bronze en salt de llargada al Campionat d’Espanya d’Atletisme Adaptat

Meritxell Playà al podi // Imatge cedida pel CMSC

Meritxell Playà al podi // Imatge cedida pel CMSC

El passat cap de setmana, 21 i 22 de juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya d’Atletisme Adaptat a les pistes de San Javier a Múrcia.

L’atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Mertixell Playà, va aconseguir penjar-se la medalla de bronze en la prova de salt de llargada amb una marca de 4,45 metres. Playà també participava en la prova dels 100 metres,, on va aconseguir una meritòtia quarta posició amb un registres de 14’01”.

Cal remarcar que Meritxell Playà és una atleta de categoria juvenil i aquest campionat estatal era de categoria absoluta, fet que fa que els resultats obtinguts per la santcugatenca tinguin més valor.

Switch to mobile version